Linkblog

Díjtalan E-könyv

Most ingyenesen letöltheted

Az egészséges félálom

című e-könyvünket:

tanfolyam

Ha szeretné megtudni, hogy milyen egyszerű módszerek vannak a depresszió otthoni kezelésére iratkozzon fel INGYENES tanfolyamunkra!
Név:
Email:

Szavazás

Hasznos

Hirdetés

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2008.03.22. 12:00 relaxmester

Hogyan éljem túl a húsvétot?

Ha húsvét akkor feltöltődés

Nem csak testileg, de lelkileg is fel tudunk töltődni az ünnep alatt. A szabadba kilépve vedd észre a természet szépségeit. Húsvét idején, már a legtöbb lehangolt ember is kilábal a hangulatzavaraiból, ilyenkor az élet sem oylan stresszes, mint karácsonykor, mivel egyre világosabb van, és egyre hosszabbak ismét a nappalok.

Itt a húsvét és van két szabadnapod. Most nem foghatod arra a lustaságodat, hogy nincs időd sétálni egyet, nincs időd felhúzni a bakancsot és járni egyet a természetben. Van rá két napod, amit a családoddal, vagy barátaiddal tölthetsz el úgy, ahogy Te szeretnéd, és ha otthon ülsz inkább és sajnáltatod magad, hogy bezzeg másoknak miylen jó, akkor magadra vess...

De miért vártál egyáltalán eddig?

"Vannak, akik mindig csak arra készülnek, hogy egyszer majd elkezdik élni az életüket. Addig szoktunk várni, amíg a dolgok megváltoznak, amikor majd több időnk lesz, amikor majd nem leszünk annyira fáradtak, amikor majd kineveznek bennünket, amikor majd megállapodunk, amikor, amikor, amikor... Úgy tűnik, hogy midnig kell valami jelentős eseménynek történie az életünkben, mielőtt elkezdünk igazán élni"

George Sheehan filozófus

Bízz magadban és élj úgy, ahogy szeretnél. Rengeteg módja van, hogy a stresszt és a fáradtságot legyőzd, de ehhez kell egy kis kitartás. Húsvétkor -ha eddig úgy is érezted, hogy nem volt-, van sok szabadidő, amikor elgondolkodhatsz, töprenghetsz egy kicsit, akár úgy is, hogy éppen a természet szépségeiben gyönyörködsz. Átgondolhatod, hogy mit kell megváltoztatni az életedben, és nem szükségképpen érdemes megvárni az újévet... Felújíthatsz fogadalmakat, mert a fogadalmak hasznosak, akármennyire is ellenzed őket. Ha nem teszel fogadalmat, akkor az azt jelenti, hogy nem akarsz változtatni, jó így ahogy van... De még akkor is, ha jó így, ahogy van, célszerű fogadalmakat tenni. Ez viszi előre az életedet és teszi jobbá sorsodat.

Legjobb módja a lelki feltöltődésnek, ha magunk is fogadjuk a locsolókat, vagy elmegyünk locsolkodni hétfőn. Sokak számára kellemetlen és felesleges szokásnak tűnik, de kiváló alkalom újra találkozni régi ismerősökkel és beszélgetni velük. Ez nagyon jó hatással van a szervezetre is. Már csak ezért is megéri.

 

Vidám, pihentető és békés húsvétot kíván Neked a Relaxmester (c) fejlesztő csapata

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: húsvét stressz szorongás pihenés lustaság kikapcsolódás lazítás relaxáció fogadalmak


A bejegyzés trackback címe:

https://relaxmester.blog.hu/api/trackback/id/tr2390621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása