Linkblog

Díjtalan E-könyv

Most ingyenesen letöltheted

Az egészséges félálom

című e-könyvünket:

tanfolyam

Ha szeretné megtudni, hogy milyen egyszerű módszerek vannak a depresszió otthoni kezelésére iratkozzon fel INGYENES tanfolyamunkra!
Név:
Email:

Szavazás

Hasznos

Hirdetés

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2008.03.14. 14:30 relaxmester

A véres depresszió!

Vérvizsgálat és depresszió?

A napokban szárnyra kapott egy hír, ami szerint hamarosan vérvizsgálattal is ki lehet mutatni majd a depressziót. Egyszerű a módszer, egy G alfa nevű fehérjét keresnek, ami a depressziósok vérében megtalálható. Hamarosan 4-5 nap alatt a vérből kimutatható, hogy hatásosak e a beteg számára az antidepresszáns szerek.

Valószínű sokkal több depresszióst kezelnek ma Magyarországon, mint amennyi van ténylegesen, úgyhogy ebben az esetben mindenképpen hasznos lesz a vizsgálat. Ha ez a fehérje nincs meg a szervezetben valószínű egyéb pszichés okokra kell következtetni. lyen esetben az antidepresszáns szerek, amik valójában pedig egy korábbi vizsgálat szerint hatástalanok, szintén elkerülhetők lesznek. Ha vérvizsgálattal megállapítják, hogy egy beteg nem depressziós, elkerülheti a gyógyszerek mellékhatásait, úgyhogy mindenképpen nagy előrelépésnek lehetünk most részesei.

 

Úgy érzed, depressziós vagy? Hamarosan megállapítható lesz a vérvételi eredményeidből is...

 

Szólj hozzá!

Címkék: beteg depresszió hipochondria vérvizsgálat


A bejegyzés trackback címe:

https://relaxmester.blog.hu/api/trackback/id/tr49380780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása