Linkblog

Díjtalan E-könyv

Most ingyenesen letöltheted

Az egészséges félálom

című e-könyvünket:

tanfolyam

Ha szeretné megtudni, hogy milyen egyszerű módszerek vannak a depresszió otthoni kezelésére iratkozzon fel INGYENES tanfolyamunkra!
Név:
Email:

Szavazás

Hasznos

Hirdetés

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2007.12.13. 10:52 relaxmester

Gyógyszerszedés

Gyógyszert?

Szedd csak! Nagyon hasznos, főleg a hipochondereknek. Ha azt hiszik, hogy betegek, szedik a gyógyszert, aztán legalább szedhetik majd a májpanaszokra és esetleg a rákra, ha kialakul a gyógyszer mellékhatásaként.

A gyógyszer függőséget okozhat.

Akár azt mondják a nagy gyógyszergyártó cégek, hogy: ''neeeem' a mai korszerű gyógyszereink nem okoznak függőséget, a másik cég gyógyszerei, azok igen, azok függőséget okoznak, de mi teljesn tiszták vagyunk!' És ezt ki is hangsúlyozzák persze.

Tiszták, de akkor a másik cég miért mondja ugyanezt, hogy az ő készítményeik a jók, nem okoznak függőséget a másik a hibás mindenért. Teljesen természetes anyagokból készítették őket... Persze természetes anyagokból, de hát a földön minden anyag megtalálható a természetben, még az urán, a nitrogén, stb. is. De hát tudjuk róluk, hogy ezek vegyületekben, vagy esetleg nagy mennyiségben súlyos károkat okozhatnak az élő szervezetben.

 A gyógyszerforgalmazók álma

Köztudott, hogy néhány nyugtató depressziót is kiválthatja. A szedés megszüntetésével pedig neurotikus problémák, súlyos esetben epilepszia is kialakulhat.

Ha ezután is tetszik a gyógyszer, szedd csak. A döntés a Tied.

De miért tennéd, ha a neurotikus betegségeket természetes módon is lehet kezelni? Az orbáncfű, citromfű, levendula stb. nyugtató hatását már több száz éve használják sikerrel. Ezekből csak teát kell főzni és minden nap meginni belőle egy csészével.

Minek akkor gyógyszer?

Azért, hogy az imént említett gyógyszergyártó cégek is megéljenek...

 

Szólj hozzá!

Címkék: függőség depresszió gyógyszer altató gyógynövény nyugtató


A bejegyzés trackback címe:

https://relaxmester.blog.hu/api/trackback/id/tr72260138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása